Bunnstoff

Stavanger dykkerklubbs klubbavis «Bunnstoff» har en lang historie og har vist seg å være aktivitetsfremmende, høyne potensen, samt bra for rekrutteringen. Bunnstoff gir medlemmene informasjon om hva som foregår i klubben og er i tillegg interessant lesning når man sitter trist og lei på jobb.

Bunnstoffarkiv og miniartikler finner du i Dokumentarkivet

Bunnstoffarkivet

Det hele begynte med ei blekke som ble sendt i posten. For dere i nåværende generasjon laget vi mye på papir før i tiden. Når dette skulle sendes til andre mennesker kjøpte vi noe de kaller konvolutt på noe som ble kallt for «postkontoret». Man måtte betale for denne tjenesten med noe vi kallte mynter og sedler og som bevis på at man hadde betalt for frakten så ble det påklistrert noe man kalte et frimerke. Elektronisk post kom mye senere. Bunnstoff utviklet seg med tiden til et månedlig magasin som sekretæren i styret hadde ansvaret for å gi ut. Medlemmer bidrog med innhold og styremedlemmer sente inn det nye i deres ansvarsområde. For de som ikke orket å kjøre til klubben var det også et referat fra siste månedsmøte.Etter 2003 ble det publisert bunnstoff med fremsiden lagt ut på hjememsiden. Vi legger dem ut i samme formatet da man kan se masse fine bilder og ser hva de inneholder.

Artikler utgitt i Web-format

I en periode fra 2008 til 2013 fungerte Bunnstoff som et webformat hvor artikler ble publisert på nettsiden. Disse ligger i Bunnstoff-miniartikler