Klubbdykk

Faste klubbdykk er hovedkjernen i SDK’s aktivitet.

Meld gjerne i fra på forumet dersom du ønsker å dykke slik du vet om flere stiller til angitt tid.

Dykk ut over de faste klubbdykkene annonseres i vår Facebook-gruppe..
Merk av avreisetidspunkt er tidspunkt for avreise, oppmøte bør skje i god tid – spesielt om du har behov for gassfylling.

Dag Avreise
Onsdag 19.00
Søndag 11.00

Pris på båtturer avhenger av destinasjon og distanse, men starter på 120,- kroner.
Informasjon om båtpriser henger på klubbhuset.

Krav til dykkere
For å kunne dykke med oss, må du ha et gyldig sertifikat som tillater deg å dykke uten instruktør eller guide, til minimum 18/20 meter. Du må også ha tørrdraktsertifikat, eller ha erfaring med tørrdrakt.
Alle som tar et dykkerkurs hos en seriøs instruktør eller et seriøst senter i Norge vil lære bruk av tørrdrakt under kurset.
Vi tilbyr ikke opplæring i bruk av tørrdrakt.

Mindreårige
NB: Mindreårige kan kun delta på våre aktiviteter sammen med foresatte.

Gjester
De som ikke er aktive medlemmer (hovedmedlem eller husstandsmedlem) i Stavanger Dykkerklubb betaler 100,- for luftfylling dersom de ikke overnatter på klubbhuset. Betaling gjøres via vipps eller iZettle.

Tilreisende og gjestedykkere blir med til medlemspris.
Lokale dykkere som ikke er aktivt medlem (hovedmedlem eller husstandsmedlem) i klubben får første tur til medlemspris. Deretter skal det betales dobbel pris for deltagelse på klubbdykk.
Unntak gjelder de som kan dokumentere aktivt medlemskap i SUB-BSI, Gjesdal Dykkerklubb, Havhesten Undervannsklubb, Sandnes og Jæren Dykkerklubb og Kvitsøy Dykkerklubb. Disse deltar til medlemspris.